درباره رشته سی تی اسکن آینده شغلی و بازاركار

ct-scan

درباره رشته سی تی اسکن آینده شغلی و بازاركار و معرفي اين رشته توضيحاتي داده خواهد شد كه اميدوارم براي افرادي كه به دنبال كسب اطلاعات كلي درباره رشته تصويربرداري پزشكي يا سي تي اسكن هستند مفيد واقع شود. لازم بذكر است در مقاله اي ديگر در همين سايت، منابع آزمون ارشد سي تي اسكن نيز توضيح داده شده است.

رشته جديد فناوري تصويربرداري پزشكي CT scan اخيرا در آزمون كارشناسي ارشد وزارت بهداشت گنجانده شده است كه در زير معرفي اجمالي بر روي اين رشته خواهيم داشت. اين رشته شاخه اي از علوم پزشكي است كه در آن با استفاده از دستگاه هاي پيچيده و دقيق سی تی اسکن،‌تصاوير ساختاري و عملكردي بدن انسان به منظور تشخيص مشكل و بيماري بررسي و عكس برداري مي شود. در سالهاي اخير، روشهاي جديد تشخيص در عكس برداري به سرعت در حال پيشرفت بوده و به كارگيري روشهايي چون EBCT, Multislice CT, CT Angiography, Spiral CT Scan و… تشخيص تهاجمي را به صورت قابل توجهي كاهش داده است.
از سال ۱۳۸۷ كارشناسي رشته راديولوژي در دانشگاه هاي علوم پزشكي راه اندازي شد ولي كارشناسي ارشد اين رشته وجود ندارد. رشته هاي مشابه با CT-Scan در دانشگاه هاي خارج از كشور مانند انگلستان با عنوان كارشناسي ارشد Medical Imaging در دانشگاه LEEDS و Sheffield Halam و برادفورد وجود دارد. همچنين در كشور استراليا دانشگاه كورتين و در آمريكا اين رشته با عنوان علوم كاربردي در تصويربرداري پزشكي در حال اجراست.

كسانيكه از اين رشته فارغ التحصيل مي شوند مهارت هاي زير را خواهند داشت:

كار با دستگاه هاي سي تي اسكن به دستور متخصص راديولوژي

»»‌ تهيه تصاوير CT_Scan و PET/CT

»»‌ مشاركت در آموزش علمي و عملي دروس فناوري تصويربرداري پزشكي در سطح ليسانس

»»‌ انجام امور پژوهشي در رابطه با همين موضوع

»»‌ رعايت امور ايمني در ارتباط با بيماران، پرتوكاران و جامعه

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *