کارشناسی ارشد رشته فوریتهای پزشکی
ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان از راه اندازي رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای نخستین بار در دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد. دکتر “پریسا پارسا” اظهار كرد: این اقدام در بالا بردن سطح علمی دانشجویان و افزایش سطح مرکز فوریتهای پزشکی استان موثر است.
ایشان با بیان اینکه دانشکده پرستاری و مامایی در سال ۶۵ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: این دانشکده هم اکنون در سه رشته دانشجو دارد و در مقطع کارشناسی ارشد نيز دانشجو مي پذيريم.
دكتر پارسا با اشاره به لزوم راه اندازی مقطع كارشناسي ارشد رشته مامایی، عنوان كرد: با توجه به وجود مرکز بهداشت مادر و کودک در دانشکده پرستاری و مامایی طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته برای بالا بردن سطح سلامت مادر و نوزاد تلاش می شود.
رييس دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي همدان بر لزوم وجود نیروی کمکی در NICU نوزادان در همدان و ایجاد مرکز ناباروری تاکید کرد. وي با بیان اینکه در مقطع PHD پرستاری یک دوره فارغ التحصیل پرستاری داشتیم، افزود: این تعداد معادل هشت درصد کل دانشجویان را تشكيل مي دهد. دكتر پارسا اضافه کرد: هم اکنون افزون بر ۶۰۰ دانشجو در دانشکده پرستاری و مامایی مشغول به تحصیل هستند و در چهار رشته نيز نوگشایی داشتیم.
وي توسعه تحصیلات تکمیلی را امري ضروری دانست و گفت: لازم است برنامهریزیها به گونهای باشد که افراد بتوانند در سطح بالاتری مشغول به تحصیل شوند و از کاهش انگیزه افراد جلوگیری شود. دكتر پارسا بيان کرد: بايد طراحی چارت سازمانی و جذب نیروی انسانی متخصص به گونهای باشد که افراد متخصص و خوبی تربیت شوند.
ایشان با اشاره به مشکل کمبود فضای فیزیکی، تصریح کرد: تعداد ۲۱ دوره آموزشی در دانشکده پرستاری و مامایی و تعداد هشت کلاس درس در این دانشکده وجود دارد. دكتر پارسا افزود: از دیگر اقدامات انجام شده انتشار مجله علمی دانشکده پرستاری و مامایی و مقالات همکاران نقش ارزشمندی در بالا بردن سطح تحصیلات تکمیلی همکاران داشته است.
ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان خاطرنشان کرد: تعداد ۶۰۰ دانشجو، ۲۹ عضو هیات علمی، شش استادیار در دانشکده پرستاری و مامایی فعالیت میکنند، همچنین ۹ نفر دانشجوی PHD در دانشکده پرستاری و مامایی هستند که باید از این افراد در سطح مناسبی استفاده شود.